Dezvoltare Android si iOS

STRATEGIE

Android Soft este detinut de Up2Date Software, cea mai buna companie de dezvoltare aplicatii pentru Android si iOS din Romania.

Furnizam solutii inovatoare pentru domenii diferite din 2009 si continuam sa crestem de la an la an. Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si avem in plan sa deschidem cat mai curand un sediu in Barcelona, ceea ce ar permite clientilor nostri sa lucreze cu noi intr-un mod mai eficient. Up2Date Software are o echipa puternica si experimentata cu care ne mandrim oricand si de care clientii nostri sunt foarte multumiti.

In ultimii 5 ani am asistat si ajutat la cresterea afacerilor clientilor nostri oferind produse de top si servicii inovatoare. Up2Date Software de la lansare a fost in continuare crestere si ne asteptam ca in urmatorii ani sa ne dublam anual capacitatea de dezvoltare.

De ce sa ne alegi pe noi?
  • Experienta de peste 3 ani
  • Idei inovative si pertinente
  • Expertiza in domenii variate si vaste
  • Consultanta pentru dezvoltare
  • Programatori profesionisti
Servicii principale

Programare Android


Android Soft nu numai ca ofera solutii mobile pentru cresterea economica dar permite fidelizarea clientului, oferind posibilitatea companiilor sa fie cat mai aproape de clientul lor - am putea spune ca se poata dezvolta o relatie B2C atat de stransa incat clientul sa devina fidel serviciilor si produselor oferite.

Programare iOS


Android Soft pune la dispozitie o echipa de profesionisti cu mare experienta, care au lucrat cu cele mai noi tehnologii din domeniul IT si marketing. Puteti conta pe Android Soft pentru a colabora cu dumneavoastra in fiecare etapa a proiectului de dezvoltare a aplicatiei pentru iPhone sau iPad.

Design aplicatii


Cu o experienta de peste 4 ani de zile in aplicatii mobile si peste 6 ani in web design, membrii echipei Android Soft accepta intotdeauna o noua provocare atunci cand vine vorba de a regandi modul in care oamenii folosesc aplicatiile mobile, oferind un design interactiv si o experienta cat mai placuta.

Optimizare aplicatii


Sa stii ca aplicatia ta pe Android sau iOS sunt performante si functioneaza fara nici o problema este crucial. Android Soft face ca aplicatiile sa functioneze mai bine, dovedind o performanta crescuta pentru fiecare actiune, sesiune sau orice atingere cu degetul, toate in timp real.

Integrare API in Cloud


Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii din domeniul IT si intr-un ritm accelerat, Android Soft va pune la dispozitie serviciul de Cloud pentru API-ul aplicatiei dumneavoastra dezvoltata pentru Android sau iOS.

Integrare Google Analytics


Efort fara efect nu exista. Pentru acest lucru, Android Soft integreaza Google Analytics in fiecare aplicatie dezvoltata, pentru ca dumneavoastra sa puteti analiza efectele investitiilor facute.

Tehnologii folosite
Integrare API cu website 95%
Integrare Facebook, YouTube, Twitter 70%
Formulare dinamice 85%
Scanare cod de bare 50%
Geolocation 60%
Ce spun clientii?

Colaborarea cu UP2DATE Software este o gura de aer proaspat. Sunt orientati spre succes si creativitate, exact ca noi. Suntem mandri sa lucram cu ei

User Thumb Mikey Has


Tipii astia sunt extraordinari. Serviciile lor sunt excelente si le folosim zilnic. Multumesc pentru colaborarea pe care o avem de atatia ani.

User Thumb Ionut Popescu

Am lucrat cu aceasta echipa pentru website si pentru aplicatii pe mobil. Pur si simplu "they get the job done". Excelent lucru.

User Thumb Remus Popa
Clientii nostri
RomCard
Selgros
Christian Tour
Alpha Leasing
Omniasig Viena Insurance Group
Paralela 45
Brady Auto Center
Class IT Outsourcing
MegaMarket
Doza de has
Mediapress Advertising
Nova Taxi Cluj